Primàries calafell

S’ha tancat el període de presentació de candidatures per confeccionar la candidatura de Primàries Calafell i comença la campanya per tal que aquests candidats i candidates es donin a conèixer entre els electors inscrits en el registre de votants. El primer acte en què participaran serà el proper 12 de febrer, dimarts, a les 20 h, a la sala El Celler de Cal Bolavà.

L’acte comptarà amb la presència d’Anna Arqué, portaveu pels països catalans del ​International Commission of European Citizens (ICEC) i portaveu de Primàries Catalunya.

Al començar l’acte hi haurà una breu introducció a les Primàries seguida de la presentació de cadascuna de les persones que han presentat candidatura.

Primàries és un procés popular obert a tothom per triar els candidats/es i l’ordre que tindran dins la llista d’una candidatura que pretén ser el màxim de transversal possible, i què es presentarà a les eleccions municipals d’aquest any. A més d’aquesta nova manera de fer política, més propera als ciutadans, Primàries Calafell també té l’objectiu d’aconseguir que el consistori del nostre poble estigui compromés amb la República Catalana.

T’esperem a Cal Bolavà! Tots som necessaris!

El Comité Organitzador Local de Calafell

Dimarts 12 de febrer, 20 h
Sala El Celler
Cal Bolavà
Av. de la Sínia, S/n, 43820 Calafell

Autor: Primàries Calafell

Els comentaris estan desactivats.