Els candidats/es

Votem persones i no llistes!

Mira la Proclamació de les Persones Candidates que va fer el Comité Electoral de Primàries de Calafell aquí.

Sara Viñas Macia

La Sara Viñas fa 7 anys que viu a Calafell i és empresària i cuidadora de gent gran. Vol treballar per una nova manera de fer política i per defensar els drets socials.

Roger Arús Casanovas

El Roger Arús fa 10 anys que viu a Calafell i està jubilat. Es presenta a les Primàries per a regenerar la política municipal i per contribuir a implementar el mandat de l’u d’octubre.

Pilar Bella Martínez

La Pilar Bella fa 13 anys que viu a Calafell i actualment treballa al sector bancari. Vol aportar accions de progrés, integració i consens, tenint en compte en tot moment les necessitats dels ciutadans/es de Calafell.

Rita Bocca

La Rita Bocca fa 15 anys que viu a Calafell i és administrativa. Està molt compromesa en la construcció de la República i vol treballar per un municipi més humà i més “pet friendly”.

Marc Casellas García

El Marc Casellas és nascut a Calafell i és empresari.  Vol treballar per implementar el mandat de l’u d’octubre i donar resposta a les mancances del municipi.

Joan Lluís Parra

En Joan Lluís Parra fa 15 anys que viu a Calafell i es dedica a la música i l’espectacle, activitat que combina amb la botiga Cicles Segur. Té un munt d’idees per dinamitzar els diferents barris i urbanitzacions.